Tarieven

Kennismakingsgesprek: €37.50

In dit gesprek kun je uitgebreid vertellen wat jouw situatie is en wat er nodig is. Dan kunnen we samen kijken of we met elkaar verder gaan.

Het kennismakingsgesprek is alleen met de ouder(s). We kunnen kijken of het nodig is om je kind te laten coachen of dat het voldoende is om zelf een paar keer op gesprek te komen.

Je kunt geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek afspreken. Van harte welkom!

Sessie: €67.50

De sessie met je kind duurt meestal een uur. Ik kijk goed wat er bij jouw kind past en wat er nodig is op dat moment. Dan kunnen we het eventueel de volgende keer aanpassen. Eén van de ouders mag er bij aanwezig zijn.

De sessie is in het begin wekelijks en later kan het één keer per 14 dagen ingezet worden of eventueel nog een keer na een maand. Als het financieel beter uitkomt om één keer in de maand te komen, dan kun je dat overleggen.

Mijn ervaring heeft geleerd dat het kind meestal zo rond de zes keer weer zelf verder kan. Soms vindt het kind het zo fijn om te komen, dat ouders ervoor kiezen om nog een paar keer extra te komen.

De sessie met de ouder(s) duurt ook meestal een uur en we bekijken per keer of we nog een vervolgafspraak maken.

Een gesprek met de ouder(s) over voeding duurt een uur en hierin is het niet nodig dat je kind mee komt. Als het nodig is om een kindercoaching voor jouw kind af te spreken is dat natuurlijk mogelijk. Je krijgt allerlei voedingstips die je thuis kunt doen en de volgende keer gaan we weer een stapje verder. Zo help ik jou om een evenwichtig voedingspatroon voor jouw gezin te creëren, zodat jullie met aandacht en ontspanning kunnen eten.

Als je het prettig vindt, dat ik meega met een gesprek met de groepsleerkracht van jouw kind dan is dat bespreekbaar. Leerkrachten kan ik persoonlijke begeleiding aanbieden in mijn praktijk of op school. Ik kijk graag mee naar een leerling in de groep of ik kan helpen om rust en ontspanning in de hele groep te brengen.

Volwassenen geef ik persoonlijke begeleiding in het ontspannen. Ontspanningsoefeningen, yoga op maat, mindfulness en/of meditatie gebruik ik in de begeleiding. Bij ziekte of ouderdom kom ik graag aan huis om te helpen ontspannen.

Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Evaluatiegesprek: €67.50

Na een aantal sessies kunnen we een evaluatiegesprek inplannen. Dan kijken we of alles naar wens verloopt en of we wellicht iets aan willen passen. We beslissen samen hoe we verder gaan of dat we stoppen met de begeleiding.